Het ontbijt en het diner vinden plaats op het grote veld met het hele kamp (volwassenen en kinderen) samen. De eerste paar rijen (het dichtst bij de weg) zijn bestemd voor gezinnen en zwangere vrouwen, en ook het eten voor de kinderen zal geserveerd worden in deze rijen.

Ontbijt (8:15 normaliter, 8:00 op tantrische dagen): sinaasappelen, bananen, solsticesoep (pittige aardappelsoep). Voor kinderen en zwangere vrouwen is er ook haverpap (gemaakt met water, appel, banaan) of gierstpap. We kunnen niet garanderen dat een van beide strikt glutenvrij is (omdat ze worden bereid in een keuken met andere voedingsmiddelen); dus deelnemers met ernstige glutenallergieën zullen hun eigen voedsel moeten meenemen.

Probeer uw kinderen naar het kinderkamp te sturen met een volle of halfvolle maag, dat wil zeggen dat ze geen honger moeten hebben wanneer ze aankomen op het kamp.

Maaltijden in Peuter, Kinder en Pre-teens kamp

  • Ochtendsnack (10.00 uur): fruit, brood, rijstcrackers, geserveerd met pindakaas, tahin, jam en honing. Er is ook sap en yoghurt beschikbaar.
  • Lunch (12.15 uur): De lunchmaaltijd voor kinderen is een gezonde maaltijd bereid door de keuken. Pasta of andere granen en groenten (met tomatensaus) – stevig voedsel waarvan kinderen houden.
  • Snack (15.30 uur): er wordt elke dag watermeloen geserveerd

Lunch op Tantrische dagen: Tantrische Burgers, fruit, wortelstokjes etc., yoghurt, rijstcrackers, ijs (op de excursies) en watermeloen.

Vertel ons s.v.p. als je kind een voedsel allergie en/of intolerantie heeft

Maaltijden in Tiener kamp

  • Ontbijt/ochtendsnack (10:15 uur): (of rijstcrackers) en boter, marmelade, tahin, yoghurt en roomkaas, evenals appelsap en fruit.
  • Lunch (13.00 uur): gezond eten bereid door de keuken en geserveerd in het Tiener kamp – bijvoorbeeld pasta of andere granen en groenten (met tomatensaus).
  • Snack (15:30uur): Watermeloen
  • Dineer vindt plaats op het grote veld samen met de rest van de Festival deelnemers.
  • Avond snack (rond 20:30 uur): koekjes