De kinderen kunnen echt genieten van de mooie kinderkampruimte waar ze vrij samen kunnen spelen in de natuur. Voor hun vermaak hebben we een groot buitenspeelterrein met schommels, hangmatten en andere materialen.

In elke taalgroep is er een speciale leider die verantwoordelijk is voor deze jongere kinderen. Zorg ervoor dat je kennis maakt met de teamleider. Kinderen kunnen ook genieten van kunst en ambachten en er is een prachtige verzameling materialen en apparatuur beschikbaar voor hen om te gebruiken. Wellicht word jij ook geïnspireerd om de kinderen te begeleiden in hun spel. Soms gaat een groep het bos in voor spelletjes of activiteiten.

The first four days of camp include a schedule with a mixture of yoga, free play, and workshops in the morning and afternoon. On two of the three Tantric days, there will be outings (See Tantric Days field trips below).

Algemeen schema

Kinderkamp is open van 09:15 – 15:45 uur. Kom je kind om 15:45 uur ophalen om daarna samen naar de Grote Tent te komen voor de Tunnel of Love. Dat is een belangrijk moment waarop het gehele kamp samenkomt met de kinderen.

Op de laatste dag van het Festival, Peace Prayer Day, sluit het Kinderkamp na de lunch.