Als je jouw familie hebt ingecheckt bij het Festival bij registratie (Pre-registratie of registratie ter plaatse), is er een tweede registratie bij de jeugdkampen. Daar kun je specifieke informatie over jouw kinderen rechtstreeks aan de kamp coördinatoren doorgeven.

Het is belangrijk om de kinderen meteen vanaf het begin van het Festival te registreren. Het helpt ons onder andere ook om voldoende maaltijden voor kinderen en teenagers te regelen.

Peuter kamp

Registratie is in het Peuterkamp, gesitueerd achter het gebouw waar de basis inschrijving is.

Kinder kamp en oudere kinderen (preteens)

Als je bij aankomst jezelf gaat registreren vind je een aparte tafel in het hoofdgebouw voor Registratie dat is bestemd voor registratie voor Kinderkamp. Schrijf hier je kind(eren) in.

Kinderen ontvangen een andere armband dan de volwassenen. Die voor kinderen is in hun eigen taal en bevat ook jouw mobiele nummer.

Als jij ermee akkoord gaat dat jouw oudere kind (pre-teen) het kinderkamp mag verlaten overdag krijgt dit kind een gekleurde armband. dit is dan duidelijk voor de kinderkamp leiding.

Let op: Alle kinderen moeten worden geregistreerd voor het Festival en voor het kinderkamp bij de hoofdinschrijving. Kinderen van vier jaar en ouder moeten deelnemen aan het kinderkamp. In bijzondere gevallen kan er in overleg met de Kinderkamp coördinatoren een uitzondering gemaakt worden. Er wordt daarvoor wel een ondertekende verklaring opgesteld.

Ouders zijn gedurende het gehele Festival ,verantwoordelijk voor hun kinderen. ook als die kinderen niet verschijnen in het Kinderkamp of de groep voortijdig verlaten.

Kinderen waarvan de ouders alleen deelnemen aan de drie dagen Witte Tantra, kunnen niet worden ingeschreven voor Kinderkamp.

Tieners

Tieners ontvangen bij de hoofd registratie dezelfde armband als volwassenen.

Registratie voor het Tienerkamp gebeurt in dat kamp (tegenover de binnenplaats van de hoofd registratie) op de eerste twee dagen van het festival. Tieners moeten worden geregistreerd voor het kamp om de uitjes bij te kunnen wonen.