Tiener kamp

Het jongerenkampprogramma is heel anders dan het programma van de andere kinderen. Het biedt een ruimte voor tieners om hun eigen gang te gaan bij hun activiteiten. Ook de structuur is anders, dat geeft ze de kans om grenzen te verkennen en over de gebruikelijke grenzen te gaan.

Het tienerkampprogramma omvat: spelvormen, yoga, gatka, workshops, jongleren, touw-lopen. ‘s Middags zijn er outdoor activiteiten, spelvormen en workshops.

‘s Avonds organiseren we speciale workshops met internationale docenten (in het verleden hebben we bijvoorbeeld Shiv Charan Singh, Satya Kaur, Mata Mandir Singh en Jai-Jagdeesh ontvangen).

Het tienerkamp is open tot 22:00 uur om er samen te komen, spellen te doen of gewoon rond te hangen.

In de afgelopen jaren zijn de deelnemers aan het tienerkamp een nacht weggeweest van het hoofdkamp. Dit geeft de tieners wat extra ruimte en de kans om te groeien. Dit omvatte avontuurlijke dagen, met activiteiten als speleologie, wandelen, slacklining …

Tieners hebben de keuze om mee te doen met de Witte Tantra dagen. Sommige tieners willen een of meerdere dagen meedoen. Als ze dit nog niet wat lijkt, kunnen ze dagtochten maken naar bezienswaardigheden in de buurt – in de afgelopen jaren is dit inclusief kanoën, touwenparcours, zwemmen in een meer…

We moedigen de tieners ook aan om deel te nemen aan een karma yoga groep voor het hele kamp. In het bijzonder tijdens de Witte Tantra dagen.

Tegen het einde van het festival, hebben we op een avond een Talent Show op het sadhana podium. Dit is een kans om de bijzondere talenten van mensen die het festival bijwonen (inclusief tieners) te demonstreren. Deze tieners, die vaak een lied aanbieden, stelen dan gewoonlijk de show!

Algemeen schema

  • tienerkamp is geopend vanaf 09:30 uur.
  • Tussen 16:30 en 19:00 uur is het kamp gesloten voor het All Camp diner
  • Er is een avond programma in het Tienerkamp van 19:00 -22:00 uur.

Het Tienerkamp is geopend tot het Festival diner op Peace Prayer Day.