Kinderen en pre-teens

Deze uitstapjes voor kinderen en pre-teens vinden plaats op twee van de drie Witte Tantra dagen. De ouders worden geacht op een van beide dagen hierbij aanwezig te zijn. de kinderen gaan per bus naar Lu Lu park, daar kunnen ze genieten van buitenactiviteiten of waterglijbanen. een andere mogelijkheid is een uitstapje naar Recreatie en Family Parc, waar ook veel (speel) plezier te beleven is

Besteed aandacht aan de lijst met benodigdheden voor uitstapjes.

We gaan in elk geval ALTIJD op pad, ongeacht het weer. Als je vindt dat het weer te slecht is voor jouw kind om op pad te gaan dan ben je daarin vrij om je kind zelf bij je te houden die dag.

Ouders die meegaan met een uitstapje als hun Karma Yoga krijgen de verantwoordelijkheid voor de begeleiding van 4-6 kinderen op zich, bereid je daarop voor. Soms is er onvoldoende plaats in de bussen, we vragen dan ouders om zelf te rijden.

Uitstapjes voor Tieners

Het Tiener Kamp heeft samen met de Miri Piri Academy een nachtelijke reis gemaakt naar Chateau Anand, de thuisbasis van het European Centre of Kundalini Yoga en had daar een aantal gezellige en interessante activiteiten en beleefden veel plezier aan kanoën, wandelen, zwemmen en andere activiteiten. We zijn van plan om er ook in 2020 naartoe te gaan.

Er zijn geen speciale voorwaarden of kosten verbonden aan deelname. Iedereen die is geregistreerd voor Tienerkamp kan deelnemen. Let er dus op dat je je volledig hebt aangemeld.

Als je wil komen en meedoen om ons te helpen om het uitje een geweldige ervaring voor de tieners en alle betrokkenen te maken of als je aanvullende informatie wilt – ben je van harte welkom om ons te ontmoeten in het Tienerkamp op zondag om 18:00 uur voor de Seva Meeting (of loop gewoon even binnen op een ander moment).