Het Europese Yoga Festival is, in zijn hart, een evenement voor de hele gemeenschap. We willen dat kinderen een geweldige ervaring van saamhorigheid en plezier hebben en er vrienden voor het leven kunnen maken.

De kinderen zijn zoveel mogelijk verdeeld in kleinere taalgroepen, zodat ze samen met kinderen zijn die hun taal spreken. We proberen het zo te organiseren dat de vrijwilligers ook de taal van die kinderen spreken.

Om een zo groot mogelijke groep van dienst te kunnen zijn bieden we het volgende aan:

Houd er rekening mee dat jij verantwoordelijk blijft voor je eigen kind(eren) gedurende het Festival, en dat je te allen tijde aansprakelijk bent. Onze jeugd Camps wordt bemand door energieke, geïnspireerde yogi’s – die allemaal vrijwilligers zijn. Wees alsjeblieft aardig voor ze en begrijp dat ze een enorme klus verrichten. Om goed te kunnen zorgen voor veiligheid en gezondheid (bijvoorbeeld het op de hoogte zijn van allergieën) en om uw kind goed te kunnen verwelkomen in de kamp (daarvoor hebben we taal en naam nodig etc.) moet u uw kind registreren voordat het bij het kamp wordt gebracht – ongeacht hun leeftijd.