Festival 2021 Thema: Deugd van de Ziel – Nederigheid

24 juli Aankomst

  • Plan jouw reis zo dat je aankomt op 25 juli, niet eerder.
  • Op die dag rijden er Festival bus shuttles vanaf het treinstation in Blois.
  • Registratie is geopend  van9:00 – 19:00 (kijk voor meer informatie op when you arrive)
  • De eerste maaltijd op het Festival wordt geserveerd op het grote veld.
  • De openingsceremonie van het Festival is in the Big Top (grote tent) om 17:00 uur.

July 25, 26, 27: Workshops – Kundalini Yoga

Kies ‘s ochtends en ‘s avonds uit workshops om je ervaring dieper op te nemen. Yogi Bhajan gaf les over een groot aantal onderwerpen; dit is uw kans om uw horizon te verbreden, geleid door uitzonderlijke en inspirerende leraren uit de hele wereld.

Veel workshops bouwen voort op een thema over 2-4 dagen van het Festival, om je dieper in je ervaring en begrip te brengen.

Meer details over het programma voor dit jaar komen dit voorjaar, voorafgaand aan het Festival online (What’s On)

July 29, 30, 31: Witte Tantra Yoga®

Drie dagen Witte Tantra Yoga® – trek je beste witte kleren en gebruik jouw hoofdbedekking en sluit je aan bij duizend mensen die mediteren onder de Big Top!

Witte Tantra Yoga® is een krachtige meditatie techniek die het onderbewustzijn bereikt waardoor welvaart, succes en geluk vrij in je leven kunnen stromen. Het is een oude en unieke yogische technologie die psychologische groei versnelt door het oplossen van diepgewortelde blokkades.

Witte Tantra Yoga ® wordt gegeven door Yogi Bhajan, de Mahan Tantric, met behulp van zijn video serie onder leiding van een facilitator. Lees meer  over Witte Tantra Yoga®.

Het is mogelijk dat er dit jaar geen sprake is van White Tantric Yoga®, vanwege de aanhoudende coronaviruspandemie. Updates zullen in de aanloop, naar het festival op de website worden geplaatst.

31 juli : Peace Prayer Day

Ons workshopprogramma gaat verder, met de toevoeging van een aantal speciale programmering voor Peace Prayer dag – waaronder een 11 uur jappa (continu chanten) van Sat Narayan mantra voor vrede. Dit is bedoeld om de vrede in ons hart diep in te prenten en te bidden voor vrede.

We sluiten het Festival af met een grootse gezamenlijke ontmoeting in onze slot ceremonie

2 augustus: Dag van vertrek

Onze laatste sadhana onder de sterren samen, dan ons laatste ontbijt van het festival, tijd voor knuffels en afscheid, en inpakken terug naar huis.