Het Europees Yogafestival is een plek waar zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven van harte welkom zijn.

We beseffen dat zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven al full-time service verlenen aan hun kleintje. Daarom hoef je je dan ook niet aan te melden voor een andere Karma yoga misl – we hebben een zwangerschap / borstvoeding misl groep alleen voor jou gemaakt!

Gelieve deel te nemen aan deze ochtendvergaderingen, zodat we je kunnen ondersteunen met tips over waar je niet-pittig eten en extra snacks kunt krijgen, waar de warme douches zijn, de beste badkamers, hoe de Tantra Dagen het beste te benaderen zijn. De Red Tent is er ook om je de hele dag door te ondersteunen.

Yogi Bhajan eerde elk aspect van vrouwelijkheid, en de 120ste dag van zwangerschap is een belangrijke dag om te vieren. Op die dag verwelkomen we de ziel die de baarmoeder van de moeder binnengaat en zegenen we de moeder met zingen, eten en cadeautjes. Laat uw misl leider weten als je op je 120ste dag op het Yoga Festival bent.

De bron van het leven is de moeder. zij is de kwaliteit en de kwantiteit is ook de moeder. Er is niets anders dan moeder. Tijdens de maanden van de zwangerschap een vrouw is het belangrijk om in omstandigheden te verkeren die zeer veilig, respectabel, en comfortabel zijn en waarin ze veel begrip om haar heen ervaart. Yogi Bhajan