• Hoe bereik ik het Festival?

  Klik hier voor informatie over de aankomst per vliegtuig, trein of auto (denk ook aan autodelen),

 • Wat moet ik meebrengen?

  Zie onze lijst om je te helpen inpakken (en te beslissen wat je thuis wilt laten)!
  Vergeet niet om jouw eigen mes /vork/bord/kom, kopje voor warme dranken en een waterfles mee te nemen. We streven ernaar om het gebruik van wegwerpbekers in de Bazaar dit jaar te verminderen, dus zorg ervoor dat je je kopje meeneemt als je Yogi Tea wilt!
  Hoewel het weer overdag vaak warm en zonnig is, is het ’s nachts vaak een vochtig en koud – dus zorg er dus voor dat je extra warme lagen kleding meeneemt voor de avonden, om goed te slapen, en vooral zodat je warm genoeg bent om te mediteren tijdens Sadhana! Sadhana onder de sterren is geweldig; nog meer als je niet ijskoud bent! Dus breng zeker dikke sokken en ten minste een warme deken / sjaal en zware trui / jas mee.
  Zorg er ook voor dat je al het geld dat u nodig hebt bij je hebt – de dichtstbijzijnde geldautomaat is op 17 km afstand!

 • Is er wifi?

  De WIFI op het terrein is beperkt ( en vaak traag). Er is ook beperkte ontvangst, afhankelijk van waar je je op de site bevindt.

  Hoewel we dromen van een mobiel telefoonvrij festival, om de menselijke verbinding te bevorderen in plaats van een internetverbinding, erkennen we dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Toch raden we aan om zoveel mogelijk een digitale detox te hebben (vooral tijdens Tantra) en je telefoon zoveel mogelijk in de ‘vliegtuigmodus’ te houden.

 • Hoe laad ik mijn telefoon op?

  We bieden nu een beveiligde oplaadplek in de Veiligheidstent tent, die is te vinden bij de ingang van het Festival, tegenover de Big Top. Als je jouw oplader meeneemt met een EU-stekkerfitting, kun je jouw apparaat daar opladen. Het wordt afgeraden om het opladen van jouw apparaat ergens anders op het terrein onbeheerd achter te laten, omdat er in het verleden items zijn verdwenen.
  Als bewuste yogi’s streven we ernaar om onze persoonlijke energie te reguleren; bedenk op het Festival hoe je ook je behoefte aan (her)opladen regelen – houd je telefoon zoveel mogelijk in de ‘vliegtuigmodus’ (of zelfs UIT!) en beperk het meenemen van apparaten die moeten worden opgeladen.

 • Waar laat ik mijn waardevolle spullen?

  Wij raden je aan om het meenemen van waardevolle spullen te beperken en dat je jouw waardevolle spullen ten allen tijde bij je houdt (en deze niet in de tent achterlaat).

 • Als ik mijn eigen tent meebreng, moet ik dan een plaats reserveren? Moet ik extra betalen?

  Kamperen en huur van een plek is inbegrepen op het Festival (van 25 juli t/m 2 augustus 2020); er zijn geen extra kosten aan verbonden.

  Kampeerplekken: wie het eerst komt heeft eerste keus. Er zijn tal van ruimtes – van het veld direct achter het kasteel, dat dicht bij de locaties voor workshops, douches en sadhana ligt, tot meer afgelegen plekken rond het meer (als je een beetje meer rust en stilte wilt en het niet erg vindt om een wandeling naar de festivalactiviteiten te maken). Kies de plek die bij je past.

 • Kan ik het festival programma downloaden voordat ik op reis ga?

  Ja! In ons streven om afval te verminderen, moedigen we mensen aan om het programma te downloaden en waar mogelijk online op hun telefoon te bekijken. Het volledige programma is hier te vinden vanaf een week voor de start van het Festival.

 • Kan ik afspraken maken voor speciale dieetwensen?

  We hebben niet de capaciteit in onze keuken om te kunnen koken voor alle speciale diëten. Elke maaltijd die we serveren heeft zowel veganistische als glutenvrije opties (hoewel we geen glutenbesmetting kunnen uitsluiten, voor mensen met ernstige glutenallergieën).

 • Als ik kom voor een dag Witte Tantra Yoga kan ik dan mijn kind aanmelden voor het kinderkamp voor die dag?

  Nee. In de kinderkampen gebruiken we de eerste drie dagen van het Festival om de kinderen te leren kennen en om vertrouwd te raken met het kamp, voorafgaand aan de Witte Tantra. En ….we rekenen ook op ouders die deelnemen aan karma yoga in de Kinderkampen. Als je van plan bent om naar het Festival te komen alleen voor Witte Tantra, of dat nu voor 1 of 2 of 3 dagen is, moet je zelf een alternatief voor jouw kinderen regelen.

 • Moet ik mijn polsband altijd bij me hebben?

  Ja!

 • Kan ik me aanmelden voor werkuitwisseling (work exchange) als mijn kiinderen meekomen naar die activiteit?

  Als jouw kinderen ouder zijn dan 18 jaar, kom je in aanmerking voor een werkuitwisseling. Als jouw kinderen jonger zijn dan 18 jaar, moet je een partner of significante andere, ouder dan 25 jaar hebben, die ook het evenement bijwoont en die verantwoordelijk kan zijn voor de zorg voor jouw kinderen zodat jij in aanmerking kunt komen voor Werkuitwisseling. In sommige gevallen kunnen personen met kinderen een uitwisseling in het Kinderkamp onderling aanvragen.

 • Kan ik komen voordat een het Festaval start en nog nablijven?

  We verzoeken iedereen dringend om op de openingsdag van het festival aan te komen en op de slotdag te vertrekken. De reden hiervoor is het soepel laten verlopen van onze organisatie en om veiligheid te kunnen garanderen.

  Je kunt niet voor de tijd op het terrein komen of blijven nadat het evenement is gesloten.

 • Regelt 3HO reisarrangementen voor deelnemers?

  Nee. Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor het boeken van hun reizen.

 • Ik kom met de auto. Is er voldoende parkeergelegenheid? Moet ik betalen voor een prakeerplek?

  Er is een gratis speciaal voor ons bestemde parkeerplaats op slechts korte loopafstand van het festivalterrein.

  Als je extra ruimte in je voertuig hebt, denk er dan over om een ride&share -advertentie te plaatsen op onze Facebook-pagina.

  Als u van plan bent om naar het Festival te rijden, moet i uw kenteken, merk en model van de auto vermelden op het moment van registratie.

  Wij vragen je alleen gebruik te maken van de aangewezen parkeergelegenheid en jouw auto nooit op het festivalterrein te laten staan, ook niet op de kleine parkeerplaats in de buurt van de bazaar. Die is uitsluitend bestemd voor nood- en festivalvoertuigen. Ongeoorloofd parkeren kan ertoe leiden dat jouw voertuig wordt weggesleept, op jouw kosten.