Afmelding

Lidmaatschap kan worden geannuleerd met terugbetaling van lidmaatschapsgelden, als je dit meldt door te schrijven naar info@europeanyogafestival.eu voor 10 Juli.

Rustige tijd/ avondklok

Om ons allemaal te helpen op te staan voor de sadhana, is er een rust in het kamp vanaf 21.45 elke nacht (met uitzondering van Rockout-avond aan het einde van de Tantra, die tot 23.45 uur duurt).

Respecteer s.v.p. deze rusttijden in het kamp

Mobiele telefoons

We raden je ten zeerste een digitale detox aan gedurende de 8 dagen van het Festival

Als je toch je telefoon moet gebruiken, doe dat dan discreet, waarbij je respecteert dat de ruimte van het Festival een gezegende heilige plek is.

Als je een workshop wil opnemen is het gebruikelijk dat je dat afstemt met degene die de workshop geeft en dat je vooraf toestemming vraagt.

Laad alleen telefoons op bij de aangewezen mobiele oplaadruimte, gelegen naast Veiligheidsteam bij de ingang van het Festival. Telefoons die liggen om op te laden in andere ruimtes (met name de registratieruimte, die wordt gebruikt voor workshops tijdens het Festival) zullen worden verwijderd en zijn af te halen bij het Veiligheidsteam. Wij raden je aan jouw laptop thuis te laten.

Fotografie

Wij moedigen je aan om je belevenissen op het Festival te fotograferen en te delen. Wij vragen je om je intuïtie te gebruiken om in te schatten wat/wanneer geschikt is om te fotograferen en wat of wanneer dat zou kunnen worden beschouwd door anderen als opdringerig. Houd altijd in je achterhoofd dat dit een heilige ruimte is en een helende tijd voor velen, die misschien niet gefotografeerd willen worden. En let er alsjeblieft ook op om kinderen niet te fotograferen. Wij willen een veilige ruimte voor ze creëren om gewoon op het kamp te kunnen ZIJN, vooral tijdens de Tunnel of Love.

Geen flyers/ geen posters

Geen flyers / geen berichten Om een visueel vreedzaam evenement te creëren en de papierverspilling te verminderen, voeren we op het festival een No Flyer-beleid. Het is niet toegestaan om ergens op het festivalterrein ansichtkaarten of posters te plaatsen, inclusief het uitdelen van flyers aan mensen op het sadhanaveld of het achterlaten ervan op autoruiten in de parkeergarage.