Over het Europees Yoga Festival

Het European Yoga Festival werd opgericht in 1978. Sindsdien is het uitgegroeid tot een event met bijna 3000 deelnemers uit heel Europa en over de hele wereld. Samen vormen we een spontane bewuste gemeenschap op een event dat 8 dagen duurt. Samen oefenen, samenwerken, samen zijn in de natuur verhoogt ons individuele en collectieve bewustzijn en energie.

Het European Yoga Festival is de belangrijkste jaarlijkse bijeenkomst van 3HO Europe. Het lidmaatschap van 3HO Europe omvat deelname aan het Yoga Festival (inclusief alle workshops, White Tantric Yoga, kamperen en maaltijden voor de duur van het Yoga Festival).

Het festival biedt 4 dagen Kundalini yoga en workshops gebaseerd op de leer van Yogi Bhajan, en 3 dagen van White Tantric Yoga, evenals een kans om yoga volledig te ervaren door middel van dieet, karma yoga, en door te verblijven in de gemeenschap.

Veel deelnemers komen al jaren met hun familie … en er is altijd een warm welkom voor nieuwkomers. Je hebt geen ervaring nodig met kundalini yoga om deel te nemen aan het festival en om plezier te ervaren.

Het European Yoga Festival is een kans voor transformatie op alle niveaus:

  • Fysieke reiniging door middel van een yogisch dieet en yogische beoefening
  • Mentale zuivering door sadhana en meditatie
  • Spirituele verheffing door karma yoga en verblijven in deze gemeenschap

Om de volledige ervaring op te doen, raden we je aan om bij het dieet te blijven, in de energie van deze bijzondere plek te blijven en je mobiele telefoongebruik gedurende de volledige acht dagen te minimaliseren.

Uitdagingen zijn niets anders dan de ontwakende oproep om ons wezen te verbeteren en het wezen te verbeteren is niets anders dan Gods eigen zelf in ons. Yogi Bhajan