Aanvraag om les te geven op het Europees Yoga Festival

  1. Gebruik dit formulier om jouw aanvraag in te vullen. Aanvragen moeten via deze website worden ingediend. Aanvragen die per e-mail worden verzonden, worden niet geaccepteerd.
  2. Gelieve slechts voor één klas een aanvraag in te dienen. Dit geldt ook voor lessen die mede-worden – gegeven met een andere leraar. Door het toenemende aantal sollicitanten proberen we dit zo te verdelen om ruimte te maken voor meer leerkrachten om les te geven.
  3. Er zijn een beperkt aantal ruimtes om les te geven – deze uitnodiging om een aanvraag in te dienen garandeert dus geen les in het programma. Klassen worden gekozen op verschillende factoren: lesthema’s, ervaring van leerkrachten, aantal toepassingen in een bepaald gebied, balans van vrouwelijke/mannelijke leraren, enz.
  4. Je moet alle onderdelen van deze toepassing voltooien en alle informatie tegelijkertijd indienen, inclusief een headshot van hoge kwaliteit. Het is mogelijk om uw aanvraag op te slaan en later terug te keren.
  5. Je ontvangt een bevestigingsemail als je je aanvraag hebt ingediend. Als je geen bevestiging hebt ontvangen (check wel je spam box) neem dan contact op met Satwant.kaur@europeanyogafestival.eu
  6. Aanvragen moeten uiterlijk op 30 maart worden ingediend. Late aanvragen worden niet geaccepteerd en worden op een wachtlijst gezet. Aanvragers worden per e-mail op de hoogte gesteld of hun inzending is geaccepteerd voor het programma of op de wachtlijst staat voor 15 mei.

Belangrijk: Je kunt dit formulier opslaan en later bewerken. Klik op de link en voeg vervolgens je e-mailadres toe om een link te sturen waarmee je het formulier retourneren en bewerken.