Vanwege de aanhoudende covid-19 pandemie openen we pas op 1 maart 2021 de registratie voor het festival. We bidden ervoor dat we elkaar dit jaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten; in de tussentijd werken we aan verschillende noodplannen. We zullen de website regelmatig updaten om je op de hoogte te houden.

Lidmaatschap

3HO Europa is een ledenorganisatie; ons belangrijkste evenement van het jaar is het Europese Yoga Festival in Frankrijk. Lidmaatschap van 3HO Europa omvat deelname aan het yogafestival (inclusief alle workshops, Witte Tantra Yoga, kamperen en maaltijden voor de duur van het yogafestival), de jaarlijkse bijeenkomst van 3HO Europa en de 3HO Europa-nieuwsbrief. Lidmaatschap van 3HO Europa omvat geen lidmaatschap van de nationale Kundalini Yoga Teacher Associations of nationale 3HO Associations.

Lidmaatschap is geldig van vanaf 1 juli tot 1 juli van het volgend jaar.

3HO Europa

3HO Europe is een erkende non-profit organisatie die is opgericht om de leer van Kundalini Yoga en Yogi Bhajan in Europa te promoten.

Kosten voor het vernieuwen van lidmaatschap van 3HO Europa (inclusief Europees YogaFestival 2021)

xx Normaal Early bird (10% korting)
Volwassene 490 € 441 €
Student  385 €  346,50 €
Tiener 265 € 238,50 €
Kind  150 €   135 €

Om in aanmerking te kunnen komen voor de Early bird korting moet je je aanmelden voor 30 juni en ook voor 30 juni betalen met PayPal of via een bank

If you are interested in work exchange – First complete your online registration and payment. Then get in contact with one of the area coordinators as soon as possible (and before June 30). You will need your registration number. 

  • Als je je vooraf online wil aanmelden, ga dan naar online registratie (link is actief vanaf 1 maart 2020)
  • Let op: Online aanmelden is mogelijk van 1 maart 2020 tot 10 juli 2020. Daarna is aanmelden alleen nog mogelijk ter plekke op het Yoga Festival
  • Voor buitenlandse deelnemers (uit Azië, Australië, Afrika, Zuid-Amerika, de VS en enkele andere landen) is een extra buitenlandse korting van 20% op de normale prijs mogelijk (zie registratieprocedure). Deze korting geldt op de normale prijs en is niet van toepassing op de early bird-prijs; de korting is nog steeds beschikbaar als u zich registreert op het festivalterrein.
  • Het is niet mogelijk om per dag op het festival te betalen, behalve op de dagen van de Witte Tantra, die dagen kosten € 150 per dag.
  • For information on rooms, dorms, and tents see
  • For cancellation, see
  • For information on work exchange, see
  • For information on selling in bazaar, see
  • If for whatever reason you cannot register online, please send us an email at info@europeanyogafestival.eu and we will send you a form to fill out.

Afmelding

Membership can be canceled with membership dues refunded, if you apply in writing to info@europeanyogafestival.eu by July 10.